Хоће ли вам бити симетрична  и потаман, на који начин ћете изнивелисати радости  и бриге, зависи од тога какви ћете бити креатори  у наредних 366 дана. Тајна нашег рецепта је у кашичици хуманости.  Леп гест  може бити одлично средство да усрећимо некога, а у исто време и себе. Зато  нека вам осмеси и лепе речи  буду савезници у овој години.  Ухватите под руку  добро друштво и окружење, а  тиме и ми желимо да вам се похвалимо.

Последњег радног дана у 2019. години потрудили смо се да будемо скупа весели. У организацији Ђачког парламента спровели смо хуманитарни акцију Слаткиш за осмех и том приликом успели да направимо 12 пакетића. Радо сам се латила улоге Мразице и свечано уделила пакетиће са својим тимом ђака парламентараца.

 Фискултурна сала била је испуњена грајом наших млађих и старијих ђака.

Плесни наступ приредиле су четири ученице трећег разреда. Самостално су изабрале нумеру и осмислиле кореографију на коју сада заслужно полажу ауторска права.

Наша певачки надарена ученица , такође чланица парламента, Милица Урошевић приредила нам је чулни угођај извођењем три песме.

На крају забаве њој се у дует наступу прикључио наставник Милош Стојићевић. Онима који су пропустила да чују наступ овог занимљивог дуета, пружићемо прилику ускоро.

Коло је саставни део ове манифестације, али морамо признати да се ове године видно осетио недостатак наставнице Милице Бељић која је радо коловођа. Зато у прилогу достављамо и прошлогодишњи снимак, који свакако није на одмет.  Kако смо се већ на почетку договорили  –  лепе ствари прихватамо оберучке.

                                                                                                          С поштовањем и љубављу,

                                                             Координатор Ђачко парламента Далиборка Божић

Leave a comment

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *