Напокон, након дуге паузе, наша школа имала је штанд на Фестивалу ружа, и то какав штанд. Захваљујући вредним ђацима, посебно Читалачког клуба, секција: ликовне, технике и технологије, укључујући ђаке Парламента, наш штанд био је испуњен креативним радовима. Ђаци су се показали као вешти продавци, па смо овом приликом постигли зараду која ће добро доћи за потребе и у хуманитарне сврхе. Наши ученици ботаничке секције окушали су се и помагали у прављењу најлепших аранжмана од краљице цвећа.

Хорски наступ на главној бини садржао је три музичке нумере, и побрао аплаузе пиблике. Најпријатније место за одмор била је Фискултурна сала, овом приликом, импровизована у ресторан. Уз пријатну атмосферу и богату гозбу, угостили смо бројне званице како из Општине, Месне заједнице, тако и многих школских колектива. Сигурни смо да ко једном дође код нас, с радошћу чека следећу позивницу. У манифестацији је ангажован целокупан наставни и ваннаставни колектив.

Фестивал „Руже Липолиста“ броји године традиције, али без Школе он би био неприметан. Ова синтеза цвећа, деце, музике и школског дворишта чини најлепшу оазу која је прави весник лета.

Координатор Ученичког парламента: Наст. српског језика: Далиборка Божић

Leave a comment

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *