На сам дан Васкрса Господњег, 16. априла 2023. године у црквеној порти у Липолисту одржана је традиционално двадесет и седма по реду туцијада односно манифестација посвећена најмлађима која има за циљ јачање вере и љубави како према Богу тако и према ближњима код истих.

Школски стручни тим и стручни жири доносе следеће одлуке:

Награђени литерарни радови ученика од првог до четвртог разреда из Липолиста су: 1. Емилија Милосављевић IV-1, 2. Маша Брзаковић III-1 и 3. Магдалина Станковић II-1, док код старијих ученика од петог до осмог разреда награде су припале ученицима: 1. Марија Милић VIII-2, 2. Анастасија Маринковић VII-2 и 3. Марија Чачић V-2.

Награде за ликовне радове од првог до четвртог разреда припале су ученицима: 1. Николина Бељуревић IV-1, 2. Маша Брзаковић III-1 и 3. Вељко Поповић I-1, док код старијих ученика од петог до осмог разреда награде су припале ученицима: 1. Јана Ристић VI-2, 2. Теодора Полић VI-2 и 3. Елена Чупић VI-2.

Што се тиче саме туцијаде награду за најјаче јаје је освојио Лука Дугоњић, награду за најлепше нашарано јаје освојио је Владимир Рувидић, награду за највеће јаје осваја Константин Петровић и награду за најмање јаје освојио је Лазар Вујанић.

Вероучитељ

Глиша Живановић

Leave a comment

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *