Светосавска приредба

       Овогодишњу приредбу посвећену школској слави Свети Сава, успешно су реализовали учитељи и наставници са својим ђацима. За млађи узраст приредбу су спремале учитељице другог разреда Снежана Горданић и Рада Петровић са ученицима првог разреда.

Хором је руководио наставник музичке културе Дејан Јосић који се представио са три песме и инструменталним наступом хармоникаша Тамаре и Јована Маринковића.

Програм је обогатио фантастични наступ ученика драмске секције који су са својом наставницом српског језика Далиборком Божић, представили драматизацију комада „Поп Ћире и поп Спире“.

Публика је уживала у програму који је започет ломљењем славског колача уз присуство свештеника и вероучитеља Глише Живановића.

Свечани ручак је био постављен и послужен у просторијама цркве.

ИО Дуваниште

У нашем издвојеном одељењу у Дуваништу свечану приредбу са својим ученицима припремиле су учитељице Снежана Гвозденац и Љиљана Андрић, а свечани ручак мајке наших ученика. Хвала им!

ИО Слепчевић

Ученици из Слепчевића спремили су свечану приредбу са својим учетељицама Ј. Петровић, В. Мијаиловић, Ј. Антонић и Ј. Савић. Велику захвалност дугујемо и родитељима наших ученика.

ИО Бела Река

Свечана приредба организована је и у издвојеном одељењу Бела Река. Приредбу су припремили ученици са својим учитељицама Н. Тадић, З. Стаменић, Б. Станковић и М. Рувидић. Хвала свим нашим ученицима, родитељима и наставницима!

Leave a comment

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *