Чивијашки карневал је, као и сваки карневал, пун боја, осмеха, радости, весеља, деце…Бити део такве поворке и имати привилегију учешћа и представљања хиљадама људи који су могли да чују за име наше школе и нашег села, велика је част и понос.

Ове године успели смо у томе, захваљујући нашој наставници српског језика Далиборки Божић, која је успела да за само десет дана окупи екипу сјајних ученица и осмисли наступ.

Костиме смо импровизовали уз помоћ маминих и бакиних ђинђува и детаља из младости.

Ширили смо осмехе и мирољубивост по угледу  на праве хипике.

Наш тим( HippY комуну) чиниле су четири четвртакиње из Беле Реке, које  је припремала учитељица Будимка Станковић. Њима није било тешко да посећују редовну наставу, а потом долазе на пробе у Липолист.  Пет девојчица из матичне школе, придружиле су се четвртакињама, то су:  окретна Тамара Чачић из седмог разреда, Александра Вуковић из шестог  разреда,  увек је спремна да се одазове ваннаставним активностима, као и три петакиње: Николина Обрадовић, Дуња и Јана Бркић.

Уз труд, вештину покрета и акробације, засијали смо у пуном светлу.

Труд се исплатио, како спористи кажу: — Када оставиш срце на терену, добијеш утакмицу.

 

Цео снимак  наше извођачке групе можете погледати  кликом на:  https://www.youtube.com/watch?v=nKJmT2FwUDE&feature=youtu.be

 

 

Leave a comment

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *